Nieuws

De heer Porteners neemt op op vrijdag 30 januari jl. de Jubileumactie maandprijs in ontvangst uit handen van Edwin Timmermans.

De heer Porteners neemt op op vrijdag 30 januari jl. de Jubileumactie maandprijs in ontvangst uit handen van Edwin Timmermans.

Culemborg , 10 februari 2015

Leaserijder wint dinercheque dankzij Profile Tyrecenter jubileumactie

De heer Porteners is één van de vier gelukkige winnaars van de Jubileumactie van Profile Tyrecenter, ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de banden-, velgen- en autoservice specialist.  De inwoner van Culemborg, berijder van J&T Autolease, ontving op vrijdag 30 januari jl. de Jubileumactie maandprijs uit handen van Edwin Timmermans van de Profile Tyrecenter vestiging in Culemborg. De Jubileumactie is een blijk van waardering en dank aan de klanten. De heer Porteners wint hiermee een Nationale Dinercheque t.w.v. 150 euro. Afgelopen maand schreven duizenden klanten zich in om kans te maken op restitutie van hun factuurbedrag. De heer Porteners is hiermee één van de laatste winnaars van de Jubileumactie, die inmiddels beëindigd is en wordt opgevolgd door de klantenactie ‘Jouw Stem Telt’.

“Wat een leuke verrassing. Ik krijg al meteen zin om lekker uit eten te gaan!”, zo was de eerste reactie van de heer Porteners. Hier ben ik erg blij mee. Ik neem deze prijs graag in ontvangst.”, aldus de enthousiaste klant van Profile Tyrecenter Culemborg. De heer Porteners wint de prijs naar aanleiding van de uitgevoerde werkzaamheden aan zijn leaseauto.

Enthousiaste reacties

Volgens Edwin Timmermans, directeur van Profile Tyrecenter Culemborg, reageren de klanten enthousiast op de actie. “Je factuurbedrag terugwinnen is een tastbaar iets en spreekt consumenten aan. Dat merken we op onze vestiging aan de balie. De kaarten liggen altijd speciaal klaar voor iedere klant. Zo kan de actie nooit worden gemist. We wijzen de klanten altijd op de actie, maar velen vragen er zelf al naar. Deze klantenactie is een blijk van waardering voor het gestelde vertrouwen.”

Jouw Stem Telt!

De jubileumactie werd gevoerd vanwege het 25 jarig bestaan van Profile Tyrecenter in 2014. Inmiddels is deze opgevolgd door de actie ‘Jouw Stem Telt’. Klanten die een beoordeling achter laten op de actie website www.profile.nl/jouwstemtelt, maken kans op leuke prijzen. De notaris trekt daaruit elke maand twee winnaars: een particuliere rijder en een leaserijder. Particuliere klanten van Profile Tyrecenter maken maandelijks kans op volledige teruggave van het factuurbedrag. Leaserijders maken kans op een waardebon voor een weekendje weg t.w.v. €250,-. Iedereen die deelneemt wordt sowieso beloond in de vorm van een waardebon voor een volgende besteding t.w.v. tien euro.